Pop-up winkel Zeeland veilig geopend

In de binnenstad van Hulst is aan de Gentsestraat 24a een Pop-up winkel van Zeeland Veilig te vinden. Die werd op maandag 2 maart 2020 onder toezicht van burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst geopend.

In de Pop-up winkel kunt u op interactieve wijze kennis maken met (brand)veiligheid. Er worden, door middel van diverse decors, scenario’s uitgebeeld waar u thuis mee te maken kunt krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brand in de keuken. Daarnaast kunt u - door middel van virtual reality - zelf ervaren hoe het is om uit een brandend huis te vluchten of wat u moet doen als er een giftige stof ontsnapt.

Het voornaamste doel van de Zeeland Veilig Pop-up winkel is dat mensen zich bewust worden van het nut en de noodzaak van (brand)veilig leven. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt om hier zelf invulling aan te geven.

De Zeeland Veilig Pop-up winkel is in Hulst gevestigd tot en met zaterdag 4 april 2020. De winkel is in die periode open op maandag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.