Probleem in de openbare ruimte? Meld het!

Met de BuitenBeter app kunt u problemen in de openbare ruimte melden bij de gemeente. Ziet u een probleem buiten op straat of in de buurt? Scheef liggende stoeptegels of een weg met een gat in de bestrating? Laat het snel en makkelijk weten met de BuitenBeter app. Meteen op de plek én het moment dat u het signaleert. Zo houden we samen onze gemeente leefbaar en netjes.

Met de BuitenBeter app kunnen problemen letterlijk in beeld worden gebracht. De app heeft namelijk de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Daarnaast geeft de app bij de melding direct ook de exacte locatie aan. Daardoor kan de gemeente efficiënter en doeltreffend optreden. Via de app kunt u ook de status van uw melding zien en krijgt u een bericht als de melding is afgehandeld.

De app is gratis te downloaden op een smartphone en werkt in heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.buitenbeter.nl

Tot slot kunt u ook meldingen online via de gemeentelijke website doorgeven. Dit doormiddel van een Melding Openbare Ruimte (MOR). Via de mail kunt u op de hoogte gehouden worden van de afwikkeling van uw melding. De BuitenBeter app is er als extra mogelijkheid.