Reeds uitgebrachte stemmen

Vandaag zijn het Tweede Kamer verkiezingen in Nederland. Om 7.30 uur gingen de stembureaus open. Nog voor de stembureaus open gingen, waren er al stemmen uitgebracht.

Er werd al gestemd op maandag 15 maart én op dinsdag 16 maart 2021. Op die dagen was er een stembureau geopend in Hulst en in Kloosterzande. Daar werd in totaal 1329 keer gestemd.
Daarnaast waren er op dinsdag 16 maart 2021 aan het eind van de dag in totaal 2374 briefstemmen ontvangen. Dat is 48,7% van de kiesgerechtigden van 70 jaar en ouder.
In totaal waren er dus vanochtend bij de start van de verkiezingsdag al 3.703 stemmen uitgebracht. Dat is 18,55% van het totale aantal kiesgerechtigden in de gemeente Hulst.

Maak gebruik van uw stemrecht. Elke stem telt!

Meer informatie over de verkiezingen in de gemeente Hulst vind u op deze pagina.