Reizen met haltetaxi op routes buurtbussen tijdelijk gratis voor abonnementhouders

Doordat er in verband met de coronamaatregelen geen buurtbussen meer rijden in Zeeland, is het voor abonnementhouders mogelijk om gratis te reizen met de haltetaxi. De haltetaxi rijdt op de routes welke normaal door de buurtbussen werden gereden. Bij het reserveren van de haltetaxi dient u door te geven dat u een abonnement op uw OV chipkaart heeft staan. Dit kan bijvoorbeeld een gratis reizen abonnement voor scholieren en studenten of een Dal Vrij 65+ Zeeland/HWGO abonnement zijn. Deze maatregel zal gelden tot de Zeeuwse buurtbussen weer gaan rijden.

Reserveren van de haltetaxi en belangrijke informatie
Let op! Tijdens de coronamaatregelen rijdt de haltetaxi tot 22.00 uur. U dient de haltetaxi minimaal 2 uur van te voren aan te vragen. Ook is het sinds 1 juni 2020 verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient u zelf aan te schaffen.

Het reserveren van een haltetaxi kan door te bellen naar 088–2358000 (bereikbaar tussen 7.00 en 22.00 uur) of door een mail te sturen naar info@haltetaxi.nl.

Geen abonnementhouder, wel gebruik maken van de haltetaxi?
Reizigers zonder abonnement die gebruik willen maken van de haltetaxi, ook op de routes die normaal door de buurtbussen werden gereden, dienen het vaste tarief te betalen.
Dit tarief is: € 0,98 opstaptarief en € 0,16 per kilometer en moet contant worden betaald.