Rioolwerk Tivoliweg Hulst start

Op maandag 14 september 2020 starten werkzaamheden op de Tivoliweg in Hulst. Het riool wordt vervangen en de straat wordt helemaal opnieuw ingericht. Er vinden ook werkzaamheden plaats in de Hulster Nieuwlandweg, Glacisweg en Oude Zoutdijk. Eind april 2021 is het gehele project klaar. Dat is het streven.

De werkzaamheden vinden plaats in fasen. Dit is om de overlast te beperken. Er is steeds maar een beperkt weggedeelte afgesloten voor het verkeer. Per fase wordt gecommuniceerd.

Eerste fase
De eerste fase is het deel van de Tivoliweg, gelegen tussen de Dubbele Poort en de Glacisweg. Daar start het werk op maandag 14 september 2020. Eerst wordt de bestaande verharding verwijderd en de riolering vervangen. Dat duurt drie weken. Daarna wordt dit weggedeelte heringericht. Dit is naar verwachting medio november 2020 klaar.

Fase twee
Als de riolering in het deel tussen de Dubbele Poort en de Glacisweg klaar is, wordt gestart met de rioleringswerken in de Hulster Nieuwlandweg en op de kruising Tivoliweg/Glacisweg/Hulster Nieuwlandweg. Dat is in de eerste helft van oktober 2020.

Wegafsluiting
Vanaf maandag 14 september 2020 is het gedeelte van de Tivoliweg vanaf de Dubbele Poort tot aan de Glacisweg afgesloten voor het verkeer. De binnenstad kan dus niet worden bereikt of verlaten via de Dubbele Poort. Verkeer in de richting van of uit de binnenstad wordt in de eerste weken omgeleid via de Glacisweg en Graauwse Poort.