Schoonmaaksets voor dorpen en wijken

Tien dorpen/wijken in de gemeente Hulst krijgen de beschikking over een set materialen voor de aanpak van zwerfafval. Deze worden beschikbaar gesteld door Schoon Zeeland.
Zwerfafval is een van de grootste ergernissen onder bewoners. Daarom heeft Schoon Zeeland in samenwerking met de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis voor alle geïnteresseerde dorps-, kern- en stadsraden in de drie gemeenten een materialenset gemaakt. De set bestaat uit een stevige zak met daarin 8 afvalgrijpers, 8 hesjes en vuilniszakken. Bewoners (zowel volwassenen als kinderen) kunnen de set lenen bij het dorpshuis of wijkcentrum in hun buurt om zo de eigen omgeving schoon te houden.

Lenen
Wil je een materialenset gebruiken? Neem dan contact op met het buurthuis of wijkcentrum of dorps-, kern- of stadsraad in de buurt. In de volgende dorpen/wijken kun je vanaf 1 september 2019 een set zwerfafval lenen:
Heikant – Hengstdijk – Lamswaarde – Nieuw Namen -  Ossenisse – Kuitaart – Terhole – Vogelwaarde - Hulst, Den Dullaert & Langs de Linie.
Deze dorpen/wijken hebben gereageerd op de oproep die eerder werd gedaan door Schoon Zeeland.

Over Schoon Zeeland
Schoon Zeeland is een campagne voor een mooie, schone provincie zónder zwerfafval. Iedereen kan helpen om het zwerfafval in Zeeland aan te pakken. Meer informatie via www.schoonzeeland.nl.