Stand van zaken Sint Jansteen

In Sint Jansteen wordt volop gewerkt aan de riolering. In zeven straten wordt daar de riolering vervangen dit jaar.

Wat is de stand van zaken?
In de Burgemeester Geirnaerdtstraat werkt de aannemer momenteel aan het terug aanbrengen van de bestrating. Dat is medio oktober 2020 klaar.

De werken in de Pastoor Mertensstraat duren nog tot medio november 2020. Dan is ook in deze straat de riolering en de bestrating klaar.

Vanaf maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober 2020 is de kruising Burgemeester IJsebaertstraat / Pastoor Mertensstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Tijdens deze afsluiting wordt de riolering van beide straten op elkaar aangesloten.

Op maandag 12 oktober 2020 wordt gestart met de rioolwerken in de Pastoor Schetsstraat. De werken in deze straat nemen drie weken in beslag. Daarna wordt de straat terug bestraat. Dit is naar verwachting medio november 2020 klaar.

Als laatste moet de Henri Dunantstraat nog worden aangepakt. Ook dit gebeurt nog dit jaar.