TOZO 3 beschikbaar

Op 17 maart 2020 kondigde de Tweede Kamer het noodpakket “banen & economie” aan. Eén van de regelingen gaat over het ondersteunen van zelfstandig ondernemers. Die heet Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO). Gemeenten voeren die regeling uit. Op dit moment kunnen ondernemers een beroep doen op TOZO 3. Op de website van de gemeente Hulst is uitgebreide informatie te vinden voor ondernemers van de gemeente Hulst. Ook staan daar de online aanvraagformulieren. TOZO 3 loopt tot 1 juli 2021.

De gemeente Hulst heeft in totaal ondertussen zo’n 460 TOZO-aanvragen toegekend. Dat waren het overgrote deel TOZO 1 aanvragen en in kleinere mate TOZO 2 aanvragen. Sinds 1 oktober 2020 kunnen ondernemers een beroep doen op TOZO 3.