Tivoliweg in Hulst weer toegankelijk in beide richtingen

Dit jaar wordt de Tivoliweg in Hulst voorzien van nieuwe riolering en heringericht. Vooruitlopend op deze werken wordt momenteel ter plaatse gewerkt aan leidingen en kabels. Dit gebeurt in opdracht van DNWG.
De afgelopen periode was er sprake van eenrichtingsverkeer op een deel van de Tivoliweg. Vanaf woensdag 12 februari 2020 is de Tivoliweg voorlopig weer toegankelijk in beide richtingen.

Dubbele Poort afgesloten
In verband met de Vestingcross is de Dubbele Poort vanaf woensdag 12 februari tot en met woensdag 19 februari 2020 afgesloten voor alle verkeer. Verkeer kan deze periode de binnenstad in- en uitrijden via de Stationsweg en de Graauwse Poort. Om veiligheidsredenen kunnen ook voetgangers en fietsers de stad in de genoemde periode niet in via de Dubbele Poort. Het afgesloten weggedeelte is gelegen tussen de kruising Tivoliweg/Glacisweg en de kruising Godsplein/Dubbele Poort. Bewoners kunnen hun woning tijdens de op- en afbouw wel bereiken. Het daadwerkelijk en volledig afgesloten gebied is gelegen tussen de Walstraat en de Tivoliweg nummer 1.