Twee Koninklijke lintjes op Sint Jansteen

Zondag 27 juni 2021 is een feestelijke dag in Sint Jansteen. Die dag is er een bijzonder concert van Fanfare Sint Jan. Twee leden krijgen tijdens dit concert een Koninklijke Onderscheiding. Dat zijn Werner Millenaar en Werner Weemaes. Burgemeester Jan-Frans Mulder reikt de beide onderscheidingen namens Koning Willem-Alexander uit.

Belangeloze inzet
Zowel de heer Werner Millenaar als de heer Werner Weemaes zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij hebben zich allebei jaren lang belangeloos ingezet voor Fanfare Sint Jan en voor de Boerenkapel De Rattenband. Ze zijn beiden vijftig jaar lid van Sint Jan.
Daarnaast was Werner Millaar ook actief bij Ons Klein Orkest en droeg hij bij aan het verenigingsgebouw Den Bombardon in Sint Jansteen.
Werner Weemaes zette zich ook in voor Stichting Sint Jan. Verder was hij jarenlang actief bij het Wielercomité Zuiddorpe, Jeugdraad Zuiddorpe en Mooi Zuiddorpe.

Jubileumconcert
Het concert is ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Fanfare Sint Jan. Het vindt plaats in “tuin” aan de Van Hovestraat in Sint Jansteen. De uitreiking van de Koninklijke lintjes is omstreeks 11.00 uur.