Al twee stembureaus geopend

Vandaag en morgen - maandag 15 en dinsdag 16 maart 2021 - zijn in de gemeente Hulst al twee stembureaus geopend – voor de verkiezingen Tweede Kamer.
Om 19.00 uur  waren er in totaal 608 stemmen uitgebracht.

Er is een stembureau in Dorpshuis Binnendéur in Kloosterzande en een stembureau in Den Dullaert in Hulst. Iedereen kan daar terecht; doch deze extra dagen zijn met name bedoeld voor mensen uit een risicogroep. Stemmen kan vandaag en morgen tot 21.00 uur. Op dinsdag 16 maart 2021 zijn beide stembureaus weer open van 7.30 tot 21.00 uur.

Burgemeester Jan-Frans Mulder ging vandaag langs bij het stembureau in Den Dullaert. Hij keek met waardering naar hoe het stemmen er in deze coronatijd aan toe gaat. Er zijn looproutes en extra mensen aanwezig om alles op een veilige manier te laten verlopen. Complimenten van de burgemeester aan al degene die bijdragen aan het veilige verloop van deze verkiezingen!

Briefstemmen
Maandag aan het eind van de dag waren er al 2.120 briefstemmen ontvangen.
Dat is 43,5% van de kiesgerechtigden in de leeftijd van 70 jaar of ouder.