Uitleg over nieuw subsidiebeleid

Hoe vraagt u een subsidie 2021 aan voor uw vereniging of stichting? Dat wordt uitgelegd tijdens een aantal informatiebijeenkomsten.

De gemeente Hulst heeft een nieuw subsidiebeleid. Dat is op 9 juli 2020 vastgesteld en treedt op 1 januari 2021 in werking. Subsidieverzoeken voor het jaar 2021 moeten conform de nieuwe subsidieregels worden ingediend. Dat moet vóór 1 oktober 2020.  Om verenigingen en organisaties behulpzaam te zijn bij het indienen van hun aanvraag, zijn er instructiebijeenkomsten. Woensdag 2 september 2020 was de eerste. Op vrijdag 4 september en maandag 7 september 2020 zijn er ook nog bijeenkomsten.  In totaal hebben zo’n 125 mensen zich aangemeld.

Interesse en nog niet aangemeld? Dat kan via info@gemeentehulst.nl – onder vermelding van “instructiebijeenkomst subsidiebeleid”.
In verband met de huidige coronamaatregelen kan per vereniging of organisatie slechts één persoon aanwezig zijn.  Enkel personen die zich vooraf hebben aangemeld, kunnen de bijeenkomst bijwonen.
De aanvragen 2021 moeten online worden aangevraagd. Het formulier staat vanaf dinsdag 8 september 2020 online op www.gemeentehulst.nl