Vaccineren kan in Terneuzen

Inwoners van de gemeente Hulst die door de GGD Zeeland worden opgeroepen voor een Corona-vaccinatie, kunnen altijd terecht in Terneuzen. Dat heeft de GGD bevestigd. Als u bent opgeroepen en contact opneemt met de GGD, meld dan dat u in Terneuzen wilt worden gevaccineerd.

Gebleken is dat de medewerkers van de landelijke callcenter niet altijd een goed geografisch inzicht van de provincie Zeeland hebben. Daardoor plannen ze soms inwoners van Zeeuws-Vlaanderen in Goes of zelfs in Bergen op Zoom in voor een vaccinatie.

Het is belangrijk dat u in het gesprek met de landelijke callcenter, waarin de afspraak voor een vaccinatie wordt gemaakt, zelf aangeeft dat u in Terneuzen wil worden gevaccineerd. Er is in Terneuzen voldoende ruimte. Het vaccineren gebeurt in de skihal, aan de Zeelandlaan 3 in Terneuzen.