Veranderingen officiële bekendmakingen

Op 1 juli 2021 treedt de Wet elektronische publicaties (Wep) in werking. Hierdoor verandert de manier waarop officiële bekendmakingen worden gepubliceerd.

Rechtsgeldige publicatie
Vanaf 1 juli 2021 maakt de gemeente Hulst de officiële bekendmakingen digitaal bekend op https://zoek.officielebekendmakingen.nl Dat is zo bepaald in de nieuwe wet.
Op deze website leest u ook of u een zienswijze kunt indienen. Ook leest u er of inzage mogelijk is en welke bezwaar en/of beroepsmogelijkheden u heeft.

Extra service
Naast de bovengenoemde publicatie plaatst de gemeente Hulst vanaf 1 juli 2021 – als extra service – nog verkorte berichten in de gemeentelijke informatiepagina’s in het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad. Daarbij wordt verwezen naar de digitale versie, te vinden op de bovengenoemde website van de overheid. Die is namelijk rechtsgeldig.

E-mailservice
Via www.overuwbuurt.overheid.nl kunt u zich gratis aanmelden voor een e-mailservice voor berichten over uw buurt.

Ter inzage
Stukken die ter inzage liggen, kunt u inzien in de Gemeentewinkel, Grote Markt 24 in Hulst. Maak daarvoor op voorhand een afspraak op telefoonnummer 14 0114.