Volgende fase rioolwerk binnenstad Hulst

De rioolwerken in het noordoosten van de binnenstad liepen de afgelopen weken vertraging op. Gelukkig verloopt het werk nu weer goed. De volgende fase is ondertussen van start.

Op dit moment is de aannemer bezig met de bestrating in de Graauwse poort, het Schuttershof en de Bagijnesteeg. Het bestraten van de trottoirs en parkeervakken gebeurt eerst. Daarna volgt de rijbaan. Eind november is het bestratingswerk klaar.

De aannemer werkt nu ook in de Kleine Bagijnestraat; in het deel tussen de Graauwse Poort en de Kreupelstraat. Daar is de bestrating verwijderd. Het vervangen van de riolering is begonnen.
In de volgende fase werkt de aannemer in de Kreupelstraat en het overige deel van de Kleine Bagijnestraat.

Wegafsluitingen
Op dit moment is de Graauwse Poort afgesloten. Wel is de poort zoveel mogelijk toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Eind november gaat de poort weer open voor alle verkeer.

Het Schuttershof, de Bagijnesteeg en het Galgenbolwerk zijn afgesloten. Deze zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de puinverharding. Eind november zijn deze straten weer open voor alle verkeer.

De Kleine Bagijnestraat is afgesloten. Het duurt tot midden februari 2022 voordat deze straat weer open is voor alle verkeer.

Het verkeer in de binnenstad wordt omgeleid.