Volgende stap rioolwerken Sint Jansteen

Op donderdag 3 september 2020 gaat het rioolwerk van start in de Pastoor Mertensstraat te Sint Jansteen.

Nog tot eind dit jaar zijn er in Sint Jansteen werken aan de riolering. In totaal wordt de riolering in zeven straten vervangen. Dit is al gebeurd in de Sint Antoniusdreef, de Jos Everaardstraat en de Oude Drydijck. Momenteel wordt de riolering vervangen in de Burgemeester Geirnaerdtstraat. Wat nog moet gebeuren, is het vervangen van de riolering in de Pastoor Mertensstraat, de Pastoor Schetsstraat en de Henri Dunantstraat.

Oude Drydijck
In de Oude Drydijck is de aannemer momenteel nog drukdoende met het aanbrengen van de bestrating. Dat is in het gedeelte gelegen tussen de Jos Everaardstraat en de kruising Prins Hendrikstraat/Burgemeester IJsebaertstraat. Dat is medio september 2020 klaar.

Burgemeester Geirnaerdtstraat
De werken in de Burgemeester Geirnaerdtstraat (riolering & bestrating) zijn eind september 2020 gereed.

Pastoor Mertensstraat
Op donderdag 3 september 2020 wordt gestart met de rioolwerken in de Pastoor Mertensstraat. Die werken nemen drie weken in beslag. Daarna wordt de straat terug bestraat. Dit is naar verwachting medio oktober 2020 klaar.

Als laatste moeten dan nog de Pastoor Schetsstraat en de Henri Dunantstraat worden aangepakt. Het streven is om alle werkzaamheden voor het eind van het jaar af te ronden.