Werk aan het asfalt in gemeente Hulst

Waterschap Scheldestromen gaat in de maanden juni en juli op verschillende locaties in de gemeente Hulst het asfalt onder handen nemen. Het Waterschap gaat op een zevental locaties aan de slag:

Terhole: Van vrijdag 18 juni tot en met maandag 21 juni 2021 werkt het Waterschap aan de Koedamstraat nabij Terhole.

Zandberg: Nabij Zandberg wordt het asfalt van de Beerweg opgeknapt. Die werken zijn in de periode van dinsdag 29 juni tot en met woensdag 7 juli 2021.

Heikant: In de maand juli werkt het Waterschap in de buurt van de Nieuwe Ellestraat en de Oud Ferdinandusdijk bij Heikant.

Kloosterzande: In de periode van maandag 5 juli tot en met dinsdag 27 juli 2021 krijgt de Lange Nieuwstraat nabij Kloosterzande nieuwe asfalt.

Vogelwaarde: Hier wordt in juli in twee straten gewerkt. Vanaf maandag 5 juli tot en met vrijdag 16 juli 2021 zijn er werkzaamheden in de Grafelijkheid. Op dinsdag 13 juli 2021 starten werken op de Campensedijk. Deze nemen tot en met woensdag 21 juli 2021 in beslag.

Hengstdijk: In de Karnemelkstraat nabij Hengstdijk zijn er asfaltwerken in de periode van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli 2021.

Hulst: Nabij Hulst wordt de Hulster Nieuwlandweg aangepakt. Dit gebeurt in periode van donderdag 15 juli tot en met vrijdag 23 juli 202.

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden zijn de genoemde wegen beperkt toegankelijk. Tijdens het daadwerkelijk asfalteren worden de wegen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid. De bewoners ter plaatse ontvangen van Waterschap Scheldestromen een brief over de werkzaamheden.

De weersomstandigheden kunnen een rol spelen tijdens de werken en dus ook gevolgen hebben voor de planning. Voor nadere informatie over deze werken kunt u terecht bij Waterschap Scheldestromen op tel. 088-2461000.