Werk van start in Hulster Nieuwlandweg

Op dinsdag 6 oktober 2020 starten werkzaamheden in de Hulster Nieuwlandweg in Hulst. Deze maken onderdeel uit van het riool- en herinrichtingsproject Tivoliweg.

Het project is gestart op 14 september 2020. Sindsdien is de riolering in het gedeelte van de Tivoliweg gelegen tussen de Dubbele Poort en de Glacisweg vervangen. Daar werkt de aannemer nu aan de nieuwe inrichting. Dat is eind november 2020 klaar.

De volgende fase gaat van start op dinsdag 6 oktober 2020. Dat zijn werken in de Hulster Nieuwlandweg. Die dag wordt daar de bestrating opgebroken. Daarna gaan de rioleringswerken van start. Dit duurt ongeveer drie weken. Na de rioolwerken wordt de weg heringericht. Dat is begin november 2020 klaar.

Wegafsluitingen
Momenteel is het gedeelte van de Tivoliweg tussen de Dubbele Poort en de Glacisweg afgesloten voor het verkeer. Vanaf dinsdag 6 oktober 2020 is ook een gedeelte van de Hulster Nieuwlandweg afgesloten. Dat is het deel vanaf de Tivoliweg tot aan huisnummer 11.
Panden blijven over het trottoir of via tijdelijke voorzieningen altijd bereikbaar.

De kruising Tivoliweg / Glacisweg blijft voorlopig toegankelijk voor verkeer. De omleiding voor doorgaand verkeer van en naar de binnenstad wijzigt dus niet. Het verkeer wordt omgeleid via de Glacisweg en de Graauwse Poort. Bestemmingsverkeer voor de Hulster Nieuwlandweg kan omrijden via de Moersluisstraat.

Vervolg
Eind oktober 2020 start een volgende fase. Tijdens deze fase wordt de kruising Tivoliweg / Glacisweg / Hulster Nieuwlandweg én het gedeelte van de Tivoliweg gelegen tussen die kruising en de Lyceumstraat afgesloten.

Eind april 2021 is het hele project klaar. Dat is het streven.