Werken in Kloosterzande duren voort

In Kloosterzande staat het werk niet stil. Na de werken in de Cloosterstraat (2018-2019) is de afgelopen maanden gewerkt aan de riolering in de Willem Alexanderstraat, Beatrixstraat, Emmastraat en het Marijkeplein. Deze werkzaamheden zijn bijna helemaal afgerond. Op maandag 31 augustus 2020 start het werk in de J.F. Kennedysingel.

Afronding werken Marijkeplein & Emmastraat
Op het Marijkeplein ligt in het gedeelte tussen de Cloosterstraat en de PLUS supermarkt aan de oneven zijde, de nieuwe riolering er in. Hier wordt op maandag 17 augustus 2020 gestart met het aanbrengen van de bestrating. Dat duurt tot eind augustus 2020.
Aansluitend op deze werkzaamheden wordt ook nog het gedeelte van de Emmastraat, gelegen tussen huisnummer 6 tot en met huisnummer 22, bestraat. Medio september 2020 is dit afgerond.

Start werken J.F. Kennedysingel
Op maandag 31 augustus 2020 start DNWG met het vernieuwen van de kabels & leidingen in de J.F. Kennedysingel. Naast de J.F. Kennedysingel zijn ook nog het Marijkeplein, (even zijde), de Tulpstraat, Margrietstraat, Pastoor Smuldersstraat, het Pastoor Versterplein, de Antoniusstraat en Kerklaan aan de beurt. Aansluitend op deze werkzaamheden wordt in de loop van 2021 de riolering in deze straten vernieuwd. Al bij al een hele klus.