Werkzaamheden Kauterstraat in Nieuw Namen

De Kauterstraat in Nieuw Namen krijgt nieuwe bestrating. Ook komt er een verkeersplateau en een wegversmalling. De werken starten op maandag 15 november 2021.

Soort werkzaamheden
De werken gebeuren op het gedeelte van de straat tussen de Hombachstraat en de Hulsterloostraat. De bestrating wordt vervangen. Ook komt er een verkeersplateau en een wegversmalling. Dat doen we om de verkeersveiligheid te vergroten. De wegversmalling zorgt er ook voor dat voetgangers meer ruimte krijgen.
Het verkeersplateau komt op de kruising Kauterstraat / Nobelstraat. De versmalling komt in de Kauterstraat ter hoogte van de huisnummers 9/14.

Planning
De werken starten op maandag 15 november 2021. De aannemer werkt dan in het gedeelte van de Kauterstraat tussen de Hulsterloostraat en de Nobelstraat. Dat duurt tot en met vrijdag 3 december 2021. In die periode worden ook het verkeersplateau en de wegversmalling aangelegd.
Op maandag 6 december 2021 gaat het werk van start in het gedeelte van de Kauterstraat tussen de Nobelstraat en de Hombachstraat. Het streven is om deze voor de Kerstvakantie af te ronden. Dat is op vrijdag 24 december 2021. Uiteraard kunnen de weersomstandigheden invloed hebben op de planning.

Wegafsluiting
Vanaf maandag 15 november tot en met vrijdag 3 december 2021 is de Kauterstraat afgesloten tussen de Hulsterloostraat en de Nobelstraat.
Vanaf maandag 6 december tot en met vrijdag 24 december 2021 is de Kauterstraat afgesloten tussen de Nobelstraat en de Hombachstraat.