Werkzaamheden Zandstraat Schuddebeurs

Op maandag 25 oktober 2021 starten werkzaamheden in de Zandstraat in Schuddebeurs (bij Hulst). Daar worden kabels en leidingen vervangen. Het werk gaat in twee fasen. Het totale karwei is eind februari 2022 klaar.

Eerste fase
In de eerste fase werkt de aannemer op het gedeelte van de weg tussen de Zeildijk en Zandstraat 59. Dit gebeurt vanaf maandag 25 oktober tot midden januari 2022.

Verkeersmaatregelen
In de periode van maandag 25 oktober tot midden januari 2022 is er in de Zandstraat op dat gedeelte sprake van eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan wel richting Hulst rijden; andersom niet. Het verkeer wordt ter plaatse dan omgeleid. Dit geldt ook voor fietsers.

Vragen?
Heeft u vragen over deze werkzaamheden, neem dan contact op met de omgevingsmanager, mevrouw S. Steenbergen. Zij is bereikbaar op tel. 06 18 18 84 99 of via e-mail info@sariesteenbergen.nl 

Tweede fase
Informatie over de tweede fase volgt later. Die gaat midden januari 2022 van start. Tijdens deze fase zijn er werkzaamheden in de Zandstraat op het gedeelte vanaf Zandstraat 59 tot en met het kruispunt Zandstraat / Blauwe Hofke.