Werkzaamheden binnenstad Hulst

Eind 2019 wordt gestart met de werkzaamheden in de binnenstad van Hulst. De werkzaamheden vinden plaats in de Lange Nieuwstraat, Houtmarkt, Kleine Bagijnestraat, Schuttershof, Kreupelstraat, Tuinstraat en Bagijnesteeg te Hulst. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bestaande gemengde riolering door een nieuw gescheiden rioolstelsel en het herinrichten van wegen, trottoirs en pleinen met nieuwe straatbaksteen en natuursteen.

Voorafgaand aan deze werken moeten ter plaatse de nodige leidingen en kabels worden vervangen. MVOI b.v. is namens DNWG inmiddels begonnen aan deze werkzaamheden.

Wegafsluitingen
In verband met de werkzaamheden aan de kabels en leidingen is het onvermijdelijk om straten af te sluiten. Deze werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd.
Fase I:    Tot en met donderdag 18 juli 2019 wordt het Schuttershof te Hulst afgesloten voor doorgaand verkeer. Het is tijdens deze periode dan ook niet mogelijk om de binnenstad van Hulst in te rijden via de Graauwse Poort.
Fase II:    Vanaf dinsdag 11 juni t/m dinsdag 16 juli 2019 wordt de Kreupelstraat te Hulst afgesloten voor het verkeer.
Fase III:    Vanaf donderdag 20 juni t/m vrijdag 19 juli 2019 wordt de Tuinstraat te Hulst afgesloten voor het verkeer. 

Na de bouwvakvakantie gaat DNWG verder met de werkzaamheden in de Kleine Bagijnestraat te Hulst. De werkzaamheden in de Kleine Bagijnestraat wordt in twee fasen uitgevoerd.
Fase IV:    Vanaf maandag 12 augustus t/m vrijdag 20 september 2019 wordt het gedeelte van de Kleine Bagijnestraat, gelegen tussen de Tuinstraat en Schuttershof, afgesloten voor het doorgaande verkeer.
Fase V:    Vanaf donderdag 22 augustus 2019 wordt het gedeelte van de Kleine Bagijnestraat, gelegen tussen de Houtmarkt en Tuinstraat, afgesloten voor het doorgaande verkeer. Deze afsluiting geldt t/m woensdag 16 oktober 2019.
Fase VI:    Vanaf maandag 9 september t/m vrijdag 15 november 2019 wordt de Paardenmarkt en Houtmarkt te Hulst afgesloten.

Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.