ZRD app vernieuwd

De app van de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) is vernieuwd. Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarnaast is onder andere de kalender overzichtelijker gemaakt. Ook kunnen via de app nu ook bijvoorbeeld de gratis plastic zakken voor de inzameling van PMD-afval worden besteld.
Door de update is het – bij een deel van de gebruikers – nodig om even opnieuw postcode & huisnummer in te voeren.

De afvalapp helpt bij het aanbieden en het scheiden van afval. Door het invoeren van postcode en huisnummer is het mogelijk om een gepersonaliseerde afvalkalender te raadplegen. Er is steeds digitaal te zien wanneer het restafval, gft-afval, papier en PMD-afval mogen worden aangeboden voor inzameling. De afvalapp kan een melding geven, wanneer u het afval kunt aanbieden. Dit is per gebruiker naar eigen voorkeur in te stellen.
Via de app zijn de locatie en de openingstijden van de milieustraat ook te vinden. Er wordt ook aangegeven welke afvalstromen worden geaccepteerd. Naast informatie over hoe het afval kan worden aangeboden is er ook informatie te vinden over wat er met het afval wordt gedaan.

App nog niet gedownload?
De gratis app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App store (IOS). U kunt de app vinden onder de naam ‘ZRD’. Als u de app heeft gedownload, wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer. Vervolgens ziet u alle functionaliteiten en is de app klaar voor gebruik.