Zomerse Ulster Ouse Mafia 2022

De Ulster Ouse Mafia zet dit jaar in op een zomerse editie. Dit idee hebben ze deze middag gedeeld met burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst.

Carnaval 2022 gaat door. Ook in de gemeente Hulst. Het feest ziet er dit jaar nog wel anders dan anders uit. Eind februari is er enkel ruimte voor kleinschalige, op de kern gerichte activiteiten. De Ulster Ouse Mafia past daar niet in, dat besloot burgemeester Mulder eerder deze week.

Wederzijds begrip
Burgemeester Mulder nodigde de organisatoren van de Ulster Ouse Mafia vandaag op het stadhuis uit voor een gesprek. Conclusie van dat gesprek is dat er begrip is voor elkaars situatie.
Besloten werd om te gaan voor een zomerse editie van het evenement.

Zomerse Ulster Ouse Mafia
Die zomerse editie gaat eind augustus 2022 plaatsvinden tijdens de Vestingfeesten in Hulst. De Ulster Ouse Mafia gaat daarbij samenwerking zoeken met de Stichting Hulster Vesting en Stichting AHC De Vossen. Die laatste stichting viert dit jaar haar 55-jarig jubileum.

Carnaval 2023
In 2023 is er zeker weer een optreden van de Ulster Ouse Mafia tijdens carnaval. Burgemeester Mulder heeft toegezegd de vergunning hiervoor tijdig te verlenen.