Zwembad de Honte bereidt zich voor

Eind april 2021 zwembad De Honte in Kloosterzande weer openen. Dát is de bedoeling. Of dat ook echt kan en onder welke voorwaarden, hangt af van de coronamaatregelen. Het plan is om het zwembad te openen op maandag 26 april 2021 en het bad open te houden tot en met vrijdag 17 september 2021. Het is nog afwachten hoe de coronasituatie zich ontwikkelt. Toch start zwembad De Honte al met de voorbereidingen. Zo is alles klaar voor de start van het zwemseizoen.

Voorverkoop zwemabonnementen
De zwemabonnementen zijn vanaf nu te koop. Dat kan via www.gemeentehulst.nl. Op de homepage staat een aanvraagformulier. Bij de aanvraag moet men betalen. Dat gaat via i-deal (internet). De aanvraag wordt direct verwerkt. Het abonnement wordt per post toegestuurd.
Het zwemabonnement is ook te koop in de Gemeentewinkel, Grote Markt 24 in Hulst. Daar wordt het direct gemaakt.
De openingstijden van de gemeentewinkel staan op www.gemeentehulst.nl Men kan enkel op afspraak terecht in de gemeentewinkel. Een afspraak dient minimaal één dag op voorhand te worden gemaakt. Dat kan via www.gemeentehulst.nl of op telefoonnummer 14 0114.

Tijdens het seizoen kan een abonnement digitaal, in de gemeentewinkel of bij het zwembad De Honte worden aangevraagd. Bij zwembad De Honte ontvangt men eerst een tijdelijk abonnement. Dat wordt later omgezet in een definitief abonnement. Die volgt per post.

Wat kost een abonnement dit jaar?
Als men vóór vrijdag 16 april 2021 aanvraagt, is er een korting.

Normaal:                       Voorverkoop:

Volwassene (15 t/m 65)                        50 euro                         47,50 euro

Kind (5 t/m 14)                                       38 euro                         36,10 euro

Pas 65+                                                 38 euro                         36,10 euro

Gezin                                                     120 euro                       114 euro

Kinderen tot 5 jaar hebben altijd al gratis toegang tot het zwembad.

Gratis zwemabonnement voor minima
Inwoners van de gemeente Hulst met een minimuminkomen en kinderen van vijf tot en met veertien jaar komen in aanmerking voor een gratis gezinsabonnement 2021 voor zwembad De Honte te Kloosterzande. Minima die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief. Als men geen brief ontvangt en toch in aanmerking denkt te komen, kan contact worden opgenomen met de gemeente Hulst op telefoonnummer 14 0114.