Zwemseizoen 2022 De Honte

Zwembad De Honte in Kloosterzande gaat op maandag 2 mei 2022 weer open. Het zwemseizoen loopt dit jaar tot en met vrijdag 16 september 2022.

Openingstijden zwembad
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Toegangstarieven
Kinderen tot en met vier jaar: gratis
Dagkaart volwassene: 4 euro
Dagkaart kind (vijf t/m veertien jaar): 3,50 euro
Dagkaart 65+: 3,50 euro
Tienbadenkaart volwassene: 35 euro
Tienbadenkaart kind (vijf t/m veertien jaar): 30 euro
Tienbadenkaart Pas 65+: 30 euro

Zwemabonnementen
Ook dit jaar kunnen de zwemabonnementen weer in voorverkoop worden aangeschaft. Dit kan zowel digitaal als in de gemeentewinkel te Hulst. Zwemabonnement dat vóór 14 april 2022 (voorverkoop) wordt aangevraagd, kost minder. Er is dan een korting.

De zwemabonnementen 2022 kosten:
                                                             Normaal:        Voorverkoop:
Volwassenen (15 t/m 65 jaar)        60 euro        57 euro
Kind (5 t/m 14 jaar)                           45 euro        42,75 euro
Pas 65+                                              45 euro        42,75 euro
Gezin                                                   140 euro        133 euro

Tijdens het seizoen kan een abonnement digitaal, in de gemeentewinkel of bij het zwembad De Honte worden aangevraagd. Bij zwembad De Honte ontvangt men eerst een tijdelijk abonnement. Dat wordt later omgezet in een definitief abonnement. Deze wordt per post toegestuurd.

Gratis zwemabonnement voor minima
Inwoners van de gemeente Hulst met een minimuminkomen en kinderen van vijf tot en met veertien jaar komen in aanmerking voor een gratis gezinsabonnement voor zwembad De Honte te Kloosterzande. Kinderen tot en met vier jaar hebben altijd al gratis toegang tot het zwembad.
Zij die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief.