Bezorging voorlichtingsblad

Omstreeks donderdag 27 juni 2024 verschijnt de tweede editie van het gemeentelijke voorlichtingsblad van dit jaar. Het is een extra dik blad dit keer.

Wat staat er in?
In deze editie leest u onder andere over de nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerkplaats in Kloosterzande. Verder vindt u er informatie over het informatiepunt digitale overheid. Wethouder Jean-Paul Hageman vertelt in een interview over samenwerken en meebewegen. Ook leest u over de realisatie van de flexibele opvanglocatie aan de Spoorweg én over de toekomst van de Grote Markt in Hulst.

Hoe verspreiden we het?
Het voorlichtingsblad verspreiden we samen met het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad. De firma AREK uit Hulst zorgt hiervoor. Heeft u een nee/nee sticker op uw brievenbus? Dan ontvangt u het blad niet.
Bewoners van het buitengebied ontvangen het blad per post. Woont u in het buitengebied en ontvangt u het blad liever digitaal? Laat dat even weten op communicatie@gemeentehulst.nl.

Niet ontvangen?
Haal er dan een op in de gemeentewinkel in Hulst. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 14 0114. Dan sturen we u het blad per post toe.

Voorlichtingsblad