Geldfit nu ook in Hulst

Steeds meer mensen zoeken in deze tijd van inflatie en stijgende energieprijzen hulp bij geldzorgen. Daarom werken we vanaf nu samen met Geldfit om mensen grip op hun geld te geven. Inwoners kunnen gebruikmaken van de website www.geldfit.nl of bellen met 0800 8115 voor een persoonlijk advies.

Hulp bij geldzaken
Inwoners van onze gemeente krijgen op de website van Geldfit door praktische artikelen en korte tests inzicht in hun financiële situatie. Dit gaat van tips tot informatie over concrete organisaties die verder kunnen helpen. Denk daarbij aan lokale vrijwilligersorganisaties, energiecoaches en gemeentelijke schuldhulploketten.
Mensen die liever persoonlijk iemand spreken, kunnen ook gratis en anoniem bellen naar 0800 8115. Zo ontdekken zij - via Geldfit - direct welke stappen mogelijk zijn om grip op hun geld te krijgen. 

Hulp voor ondernemers
Ook ondernemers kunnen vanaf nu terecht bij Geldfit. Via geldfit.nl/zakelijk krijgen zij inzicht in de stappen die ze kunnen zetten om hun bedrijf financieel gezond te houden of te krijgen.