Gemeentelijke diensten gesloten in vakantieperiode

In verband met het zomerreces is de gemeentewinkel te Hulst in de maanden juli en augustus 2018 op zaterdag gesloten.

Op weekdagen gelden in die periode gewoon de reguliere openingstijden. Deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Op woensdag is de gemeentewinkel open van 9.00 uur tot 20.00 uur. De gemeentewinkel is dan vanaf 16.00 uur open voor een beperkt aanbod van producten (paspoort, rijbewijzen, uittreksels BRP, parkeervergunningen etc.).

Op weekdagen kan men na de middag terecht op afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt via telefoon of via de website van de gemeente Hulst; dit minimaal één dag op voorhand. De gemeente Hulst is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot en met 16.00 op telefoonnummer 14 0114.