Informatieavond herinrichting Gentsevaart

Dit jaar starten de Provincie Zeeland en gemeente Hulst met de voorbereiding van de herinrichting van de Gentsevaart in Kapellebrug. De Gentsevaart vormt de verbinding tussen de N62 en de Nederlands-Belgische grens bij Kapellebrug. Het is een belangrijke route voor Zeeland. Deze drukke weg is aan vervanging toe. We pakken gelijk ook de verkeersproblemen op deze weg aan. Zo komen er nieuwe fiets- en voetpaden en een nieuwe rotonde. Ook vernieuwen we het gemeentelijk riool.

Op donderdag 3 februari om 19.00 uur lichten we de plannen toe tijdens een digitale informatiebijeenkomst voor bewoners en andere belangstellenden. Ook kunnen kijkers vragen stellen. Interesse om de infoavond bij te wonen? Meld u dan nu aan met uw e-mailadres via kapellebrug@zeeland.nl. We sturen u dan een link naar de informatiebijeenkomst.

Op www.zeeland.nl/kapellebrug vindt u meer informatie over het project. Daar is ook onze eerste nieuwsbrief te vinden.