Rioolwerk Vogelwaarde

In Vogelwaarde vervangen we de komende jaren een groot deel van de riolering. Dat gaat in drie delen. Het eerste deel voeren we dit jaar uit. Deze werken starten op 27 maart 2023.

Waar gaan we werken?
De werkzaamheden voeren we uit in Azaleastraat, Acaciastraat, Lindenstraat, Kastanjestraat, Bossestraat en Populierenstraat.

Wat gaan we doen?
We gaan de oude bestrating en riolering verwijderen. Er komt een nieuw gescheiden rioolstelsel. Hiermee voeren we het afvalwater en regenwater apart af. Als de riolering is vervangen, leggen we nieuwe bestrating. De inrichting van de straten blijft hetzelfde; op een paar kleine aanpassingen na.

Wanneer gaan we dat doen?
Maandag 27 maart 2023 starten we met de werken. We voeren de werken in verschillende fasen uit. In eerste fase werkt de aannemer in een deel van de Azaleastraat en Bossestraat. Deze fase is begin mei 2023 klaar. Daarna komt fase twee. Dat is de Kastanjestraat. Fase drie is de Lindenstraat. De Acaciastraat en Azaleastraat (deel) is fase vier. Fase vijf is een deel van de Populierenstraat. Laatste fase is de zesde. Dat is een deel van de Populierenstraat en Azaleastraat. We hopen het werk eind november 2023 klaar te hebben.

Is er verkeershinder?
Tijdens de werkzaamheden is de straat of straatgedeelte afgesloten voor het verkeer. Woningen blijven wel steeds te voet bereikbaar.

Fasering Vogelwaarde