Ruimen van graven op begraafplaats Hulst

Medio september 2018 wordt gestart met het bovengronds ruimen van graven op de begraafplaats aan de Van der Maelstedeweg te Hulst.  Het gaat om zo’n negentig graven, waarvan de rechten zijn verlopen.

Op de begraafplaats zijn bij de te ruimen graven bordjes geplaatst. Als er de grafrechten van een graf verlopen, schrijft de gemeente Hulst de laatst bekende contactpersonen van de graven ruim van te voren aan. Zij kunnen dan hun wensen over het graf aangeven. De graven waarvan geen contactpersonen bekend zijn, worden via de publicatieborden op de begraafplaats aangeduid.

Bij een bovengrondse ruiming haalt de gemeente de eventueel aanwezige gedenktekens bij het graf weg. Nabestaanden mogen deze gedenktekens houden. Zij hebben de mogelijkheid gekregen om deze op te halen.

Als u meer informatie over het ruimen van de graven wilt, kunt u contact opnemen met de gemeente Hulst via tel. 14 0114 (tel. vanuit het buitenland: +31-114-389000).