Stapsgewijs steeds duurzamer wonen

Onze woningen op een zuinige, duurzame en comfortabele manier verwarmen. Daarvoor gaan we de komende jaren stappen zetten. De ambitie is te besparen op aardgas. Dat willen we doen door zoveel mogelijk te isoleren en daar waar mogelijk over te stappen op alternatieven, zoals hybride warmtepompen.

Bijeenkomsten
Op 31 mei 2022 was er een bijeenkomst van de wijkraad Hulst-Zuid . Daar vertelden we over de stappen die we gaan zetten om de wijk zo energiezuinig mogelijk te maken. We willen de wijk klaar maken voor de toekomst. Dit najaar komen er ook in andere wijken/dorpen van dit soort bijeenkomsten.

Aardgasvrije mogelijkheden voor uw woning
Per woonwijk in onze gemeente zochten we naar de meest haalbare en betaalbare manieren om een toekomst zonder aardgas mogelijk te maken. U kunt via de adressentool zelf zien wat op dit moment de beste duurzame verwarmingsoptie voor uw woning is.

Persoonlijk advies
Voor vragen over verbouwen, subsidies of een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. U kunt bellen op telefoonnummer 072 74 33 956. Of neem een kijkje op www.duurzaambouwloket/hulst  Het Duurzaam bouwloket wordt door de gemeente ingezet om woningbezitters te helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van hun woning.