Verkeershinder Bossestraat in Vogelwaarde

In de Bossestraat in Vogelwaarde is er verkeershinder in de periode van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei 2024. Dat heeft te maken met werkzaamheden van H4A.
 
Waar is de hinder?
H4A werkt van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei 2024 op de kruispunten Bossestraat/Kerkhofpad en Bossestraat/Kerkstraat.
 
Wat is H4A aan het doen?
Op dit moment vervangt H4A de kabels en leidingen in de Kerkstraat en Kerkhofpad. Op de kruispunten Bossestraat/Kerkhofpad en Bossestraat/Kerkstraat komt een nieuwe waterleiding. De werken maken onderdeel uit van het rioolproject in het dorp.

Wanneer gaan we dat doen?
De werkzaamheden starten op maandag 27 mei 2024 en zijn klaar op vrijdag 31 mei 2024.

Is er verkeershinder?
In de periode van 27 tot en met 31 mei 2024 is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Bossestraat. Verkeer vanaf Rapenburg richting de Schoolstraat en omgekeerd is op deze dagen niet mogelijk.
Het verkeer leiden we ter plaatse om.
Het is voor fietsers, bromfietsers en voetgangers wel mogelijk de werkzaamheden te passeren. Zij moeten niet omrijden.

Hoe zit het met openbaar vervoer?
Het is voor lijnbus 10 van Connexxion niet mogelijk om tijdens de werkzaamheden door de Bossestraat te rijden. Hierdoor vervallen van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei 2024 de haltes in de Bossestraat. Op de hoek Rapenburg / Bossestraat stelt Connexxion een tijdelijke bushalte in. De route van lijnbus 10 loopt dan tijdelijk niet via de Bossestraat maar over Rapenburg.