Verkeershinder Kloosterzande

In de periode van maandag 14 september tot en met woensdag 16 september 2020 is er verkeershinder in Kloosterzande.

Op maandag 14 september 2020 wordt door DNWG gewerkt op de kruising John F. Kennedysingel / Tulpstraat. Die dag is er geen verkeer mogelijk tussen de Tulpstraat en de John F. Kennedysingel in de richting van de Lange Munt. Verkeer vanaf de Tulpstraat naar de andere kant van de John F. Kenneydsingel is wel mogelijk.

Op dinsdag 15 september en woensdag 16 september 2020 is de rijbaan afgesloten op de kruising Pastoor Smuldersstraat / Eisenhowersingel. Doorgaand verkeer in de Pastoor Smuldersstraat is mogelijk. Verkeer tussen de Pastoor Smuldersstraat en de Eisenhowersingel is niet mogelijk.

Rioolproject
In Kloosterzande wordt volop gewerkt aan fase 2 van een rioolproject. Fase 2 bestaat uit de volgende straten: Marijkeplein, gedeelte even nummers, Tulpstraat, Margrietstraat, J.F. Kennedysingel, vanaf Tulpstraat tot Pastoor Smuldersstraat, Pastoor Smuldersstraat vanaf J.F. Kennedysingel tot Groenendijk, Pastoor Versterplein, Antoniusstraat en Kerklaan. In deze straten wordt de riolering vernieuwd. Dat gebeurt in de loop van 2021.

Werk aan kabels & leidingen
Voor de rioolwerken kunnen worden gestart, moeten eerst ter plaatse de kabels en leidingen worden vernieuwd. Dit gebeurt op dit moment. DNWG voert die werken uit.