Vestrock 2023: Verkeersmaatregelen

2 en 3 juni 2023 is het weer zover: Vestrock op de landtong tussen de Binnen- en Buitenvest in Hulst. Hoe leuk is dat! Het belooft dus druk en muzikaal te worden in Hulst. Om alles veilig te laten verlopen, zijn er tijdens deze dagen een aantal verkeersmaatregelen van kracht. Die leest u hieronder.

Eenrichtingsverkeer Stationsweg
Op de onderstaande tijdstippen stellen we éénrichtingsverkeer in op de Stationsweg én het gedeelte van de Gentsestraat gelegen tussen de Frans van Waesberghestraat en de Traverse:
-    vrijdag 2 juni 2023 vanaf 11.00 tot 01.30 uur
-    zaterdag 3 juni 2023 vanaf 11.00 tot 01.30 uur

Op de genoemde tijdstippen is de binnenstad van Hulst via deze weg enkel bereikbaar. Via de Stationsweg is het niet mogelijk de binnenstad uit te rijden.

Vrachtverkeer opgelet
Het verlaten van de stad is op de bovengenoemde momenten enkel mogelijk via de Graauwse Poort en de Dubbele Poort. Deze poorten zijn niet toegankelijk voor vrachtverkeer. Dat betekent dat vrachtverkeer op de genoemde tijden de binnenstad enkel kan inrijden en niet meer kan uitrijden. Voor het overige verkeer geldt dus dat zij de stad langs alle drie de zijden kunnen inrijden, en kunnen verlaten via de Graauwse Poort of Dubbele Poort.

Drukte binnenstad na afloop van evenement
De ervaring leert dat na afloop van het evenement, veel bezoekers richting de binnenstad trekken. Om verkeersonveilige situaties te voorkomen, sluiten we de Gentsestraat af na afloop van het evenement - op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni. Dit vanaf 01.00 uur tot 03.00 uur.

Park afgesloten
In verband met het realiseren van een festivalcamping in het park aan het Havenfort, is het Michelstadtpad - vanaf donderdag 1 juni – 18.00 uur – afgesloten. Deze afsluiting duurt tot zondag 4 juni – 17.00 uur.

Havenfort voor fietsen en campers
De fietsenparking voorzien we op de parkeervakken aan het Havenfort (gedeelte vóór de brug). Op deze parkeervakken geldt dan een parkeerverbod. Op het andere deel van het Havenfort voorzien we camperplaatsen. De gehandicaptenparkeerplaatsen op het Havenfort blijven beschikbaar.

Meer informatie: www.vestrock.nl