Voetgangersbrug langer afgesloten

De voetgangersbrug tussen het Havenfort en het parkeerterrein van het Stationsplein in Hulst sluiten we tot en met eind mei 2023 af. Dit is langer dan de twee dagen die we eerder communiceerden.

Waarom langere afsluiting van de voetgangersbrug?
Om de werkzaamheden aan de voetgangersbrug in één keer af te ronden, brengen we vandaag – maandag 15 mei – en dinsdag 16 mei 2023 de toplaag aan. Gelijk aansluitend op deze werkzaamheden demonteren we de leuningen en knapt de aannemer deze op een andere locatie op. Zodra de leuningen klaar zijn monteert de aannemer ze weer terug.
In verband met veiligheid sluiten we de voetgangersbrug hierdoor langer af en wel tot en met eind mei 2023.

Wanneer is voetgangersbrug weer toegankelijk?
In verband met deze werkzaamheden aan de voetgangersbrug is de route via het stadspark dan ook tijdelijk afgesloten. Voor fietsers en voetgangers is het niet mogelijk om via het stadspark naar het winkelgebied aan het Stationsplein te gaan. Eind mei is de voetgangersbrug weer toegankelijk.

Waarom Stadspark langer afgesloten?
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 is het weer Vestrock. Hierdoor is de route van het stadspark naar het winkelgebied aan het Stationsplein nog iets langer afgesloten. Deze afsluiting geldt tot en met zondag 4 juni 2023.