Voorlezen over duurzaamheid

8 oktober 2021 is de Dag van de Duurzaamheid. Een aantal gemeentebestuurders leest daarom vandaag voor op basisscholen in de gemeente Hulst.

Zo las deze ochtend wethouder Diana van Damme – Fassaert voor aan de kinderen van basisschool De Wereldboom te Hulst. Zij deed dit uit het boek Sven en de keizerpinguïns. Wethouder Gino Depauw las voor aan groep 7 en 8 van basisschool ’t Vogelnest in Hengstdijk. Het thema was energiebesparing. Aansluitend babbelden de wethouders nog verder met de kinderen over duurzaamheid in hun dagelijkse leven. Naast de twee wethouders waren vandaag ook een aantal raadsleden actief op de Dag van de Duurzaamheid.

Het is de dertiende Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats. En zo ook in de gemeente Hulst.