Werkzaamheden Versterk de Scheldekust

We beginnen met het eerste project van Versterk de Scheldekust. We starten in Walsoorden.

Wat gaan we doen?
De veerstoep in Walsoorden wordt een openluchtpodium met een prachtig decor. Ook komt er een shipfinder, een systeem waarop je ziet wat voor schip er voorbij vaart. Nergens in de gemeente Hulst komen de schepen zo dicht langs een dorp als in Walsoorden. Verder komen er nieuwe picknickplekken. Om dit allemaal veilig te laten verlopen sluiten we het kruispunt Walsoordensestraat, Zeedijk en Nieuwediep af.

Wanneer?
In verband met deze werkzaamheden sluiten we vanaf 5 juni tot en met eind juli het kruispunt Walsoordensestraat, Zeedijk en Nieuwediep af. Verkeer leiden we ter plaatse om.

Wat is Versterk de Scheldekust?
In Versterk de Scheldekust geven de gemeente Hulst, Grenspark Groot Saeftinghe samen met de bewoners van de dorpen vorm aan een belevenisvolle route langs de kustlijn. Zeedorp, Kreverhille, Walsoorden, Baalhoek, Paal en Emmadorp zijn daarin ankerplaatsen. Op deze plekken verbinden we het zoete achterland door een bijzondere dijkovergang met de zoute Westerschelde. Met dit project dragen wij bij aan de leefbaarheid en de economie in de regio. Meer lezen klik dan hier

Versterk de Scheldekust