Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Colofon

Publicatie van deze internetsite vindt plaats onder eindverantwoordelijkheid van het college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Hulst.

Redactie

Deze internetsite wordt redactioneel onderhouden door verschillende afdelingen en verschillende personen. De eindredatie is in handen van de afdeling Communicatie van de gemeente Hulst. Heeft u suggesties ter verbetering van onze website, neem hierover dan contact op met de gemeente Hulst.

Toegankelijkheid

De gemeente Hulst wil, ook via het internet, toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook voor mensen met een handicap. Daartoe heeft de gemeente een intentieverklaring getekend bij Drempels Vrij. Drempels Vrij streeft naar een toegankelijk internet voor iedereen, vooral voor mensen met een handicap. Veel sites zijn voor mensen met een handicap niet toegankelijk. Drempels Vrij wil organisaties bewust maken van de drempels die zij, meestal onbewust, opwerpen. Meer informatie over de activiteiten van Drempels Vrij vindt u op http://www.drempelsvrij.nl/

Grafische vormgeving & techniek

Het interactieontwerp en het ontwerp van de look & feel van de website is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Hulst. Deze internetsite is ontwikkeld door Green Valley.

Fotografie

Het copyright van de foto's op deze website berust bij de gemeente Hulst, tenzij anders vermeld.

Digitale gemeentegids

De digitale gemeentegids is ontwikkeld door en staat onder verantwoordelijkheid van FMR Producties.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de gemeente Hulst.