Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Bedrijventerrein Hogeweg in Hulst

Bedrijventerrein Hogeweg, aan de rand van Hulst, op 6 km van de Belgische grens, omvat totaal ong. 70 ha.. Op het terrein zijn uiteenlopende soorten bedrijven gevestigd, van Jan Snel Group:modulaire bouwsystemen tot Energetica Natura, een groothandel in voedingssupplementen.

Op dit terrein zijn verschillende kavels beschikbaar, onder andere op Hogeweg 5. Een terrein dat bedoeld is voor de vestiging van grootschalige, logistieke bedrijven. Hogeweg 5 grenst aan het bestaande bedrijventerrein Hogeweg, gelegen aan de rand van Hulst, en bestaat uit grote kavels van minimaal 5 ha.. Op de website Hogeweg 5 ziet u  o.a. welke percelen nog beschikbaar zijn.

Verder zijn er kavels voor reguliere bedrijven beschikbaar aan de entree van het bedrijventerrein op de zogenaamde Schapenweide. Informatie over prijzen en beschikbaarheid zijn te vinden op www.witteboussen.nl/vastgoed/te-koop/te-koop-bedrijfsmatig/101/hulst/absdaalseweg

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Hulst, mevrouw I. Abbeel-van Esbroek, bereikbaar via het digitale formulier of op tel. 14 0114.

 

Hogeweg