Ondernemersloket Inulst


Wilt u als ondernemer uitbreiden, of zijn er juist vragen omdat het even lastiger gaat? Of bent u een starter en zoekt u de weg?
Of heeft u als ondernemer een goed idee of een onderwerp waar u eens graag over van gedachten wisselt? Of wilt u advies over het verduurzamen van uw onderneming?
Aarzel niet. Neem contact op met het Ondernemersloket Inulst.
Angelique van Zadelhoff
Waarom dit loket?
Onze ondernemers ontzorgen en hen laten groeien waar mogelijk. Dat vinden we belangrijk. Daarom is er nu het ondernemersloket Inulst. Daar vindt u onze nieuwe adviseur bedrijven.
Haar naam is Angelique van Zadelhoff. Zij is hét aanspreekpunt voor ondernemers in onze gemeente.

Wie is Angelique?
Angelique denkt in kansen. Ze werkt oplossingsgericht. En bovenal is Angelique hulpvaardig. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening.
Angelique is geïnteresseerd en hoort graag wat er bij bedrijven speelt. Haar aanspreken kan persoonlijk, telefonisch en digitaal. Al die manieren samen vormen het ‘loket’.

Werken we samen?
Angelique werkt graag samen met u; pakt graag eventuele problemen of kansen samen met u op.
Ze heeft ook korte lijntjes met diverse organisaties. Ook werkt ze nauw samen met haar collega’s. Zo ook met Inge Abbeel, die de afgelopen jaren het aanspreekpunt voor bedrijven was.
Inge richt zich nu meer op het economische beleid en het toeristische beleid.

Hoe contacteren?
Hoe u Angelique van Zadelhoff contacteert, is aan u als ondernemer. U kiest zelf of u telefonisch of persoonlijk contact wilt; of dat u liever voor de digitale weg kiest. Voor Angelique maakt het niet uit. Ze hoort graag van u.
Bellen?         06 30 92 48 87
Mailen?         A.van.Zadelhoff@gemeentehulst.nl

Angelique is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Zelf op pad?
Uiteraard gaat Angelique ook zelf op pad. Kennis maken, informatie verzamelen en ervaringen delen. Met dat alles maken we er samen een dynamisch loket van!