Jobbeurs op de grens

Op dinsdag 16 mei 2023 ontmoeten werkzoekenden en bedrijven uit de grensregio elkaar weer op de jobbeurs in Beveren. Bent u op zoek naar een job? Dan is deze beurs wat voor u!

De tiende editie van de beurs vindt plaats in het Freethielstadion in Beveren. Op een laagdrempelige manier kunt u er contact leggen met tal van bedrijven uit verschillende sectoren, klein of groot, Belgisch of Nederlands. De jobbeurs is inmiddels een vaste waarde voor werkgevers in de grensregio. Daarnaast kunt u als werkzoekende ook terecht bij de stands van VDAB, UWV en Eures. Zij geven advies over het opstellen van een cv, informatie over de aangeboden opleidingen in de regio en beantwoorden vragen over werken over de grens. 

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Deze grensoverschrijdende jobbeurs is de ideale gelegenheid om kennis te maken met potentiële werkgevers en hun vacatures.

De jobbeurs is op 16 mei 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Freethielstadion, Stadionplein 1 te Beveren. Meer info op www.egtslinieland.eu