Markten

Overzicht van de markten in de gemeente Hulst:

Maandagmarkt Hulst

Maandag is sinds jaar en dag de marktdag. Bij goed weer is het daarbij ook nog eens goed toeven op de vele terrasjes rondom de Grote Markt. De maandagmarkt in Hulst vindt plaats iedere maandag van 9.00 tot 16.00 uur. Er wordt een diversiteit aan producten aangeboden.

Markt Vogelwaarde

Op woensdag vindt er in Vogelwaarde van 13.00 tot 16.00 uur een beperkte markt plaats. Op deze beperkte markt treft u een kaaskraam.

Markt Kloosterzande

Op woensdag vindt er in Kloosterzande van 8.00 tot 12.00 uur een beperkte markt plaats. Op deze markt wordt groente & fruit, kaas en vis aangeboden. De markt staat opgesteld op het Marijkeplein.

Versmarkt Hulst

Op donderdag vindt er op de Grote Markt te Hulst de zogenaamde donderdagmarkt plaats.
Op deze beperkte markt treft u een groente- en fruitkraam, een kaas- en viskraam, een bakkerskraam en een poelierskraam.
Deze markt vangt aan om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Markt Sint Jansteen

Iedere zaterdag vindt in Sint Jansteen 9.00 tot 12.00 uur een beperkte markt plaats. Op deze markt wordt kaas te koop aangeboden. De markt staat opgesteld op het pleintje voor de kerk.

Voor nadere informatie over de markten neemt u contact op met de gemeente Hulst via telefoonnummer 14 0114 of via e-mail info@gemeentehulst.nl.

 

Marktgelden

De gemeente kan marktgelden heffen. Hierbij worden rechten geheven voor het gebruik van standplaatsen of uitstallingen op de daarvoor bestemde markten.

Kosten
De kosten hiervoor verschillen onder andere in de duur van de aanvraag en de lengte voor het in gebruik nemen van de uitstalling/standplaats. Ook zijn er kosten waarbij gebruikt wordt gemaakt van een aansluiting op een elektriciteitskast en worden promotiegelden in rekening gebracht.

Aanvraag
Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Hulst via telefoonnummer 14 0114.

Bezwaar & beroep
U kunt bezwaar maken tegen de marktgelden. Dit moet u binnen zes weken doen.

Verdere informatie
Meer informatie vindt u in de verordening marktgelden op de website https://lokaleregelgeving.overheid.nl/zoeken

 

 

markt hulst