Factuur sturen naar gemeente Hulst

Factuurvoorwaarden

Zorg dat uw factuur aan de volgende voorwaarden voldoet:
•    De wettelijke factuurvereisten.
•    De juiste IBAN met de juiste benaming van uw organisatie.
•    Het door de gemeente Hulst verstrekte routenummer. U kunt dit routenummer vinden op de inkooporderbevestiging die u van de gemeente Hulst heeft ontvangen. Of vraag het routenummer op bij uw opdrachtgever/besteller van de gemeente Hulst.

Richt uw facturen aan:
Gemeente Hulst
t.a.v. Crediteurenadministratie
Grote Markt 21
4561 EA  HULST

E-facturatie
De gemeente Hulst wil het inkoopfacturen proces volledig digitaal laten verlopen. Daarom ontvangt de gemeente het liefst facturen via e-facturatie.
E-facturen worden sneller verwerkt, en kunnen hierdoor sneller betaald worden.
De gemeente Hulst maakt gebruik van het beveiligde netwerk van de Nederlandse Peppolautoriteit (NPa). Alle e-facturen aan de gemeente Hulst dienen daarom via dit netwerk te worden verstuurd. Dit kan als uw boekhoudprogramma een koppeling heeft met Peppol. Als leverancier kunt u ook via een provider eenvoudig toegang krijgen tot dit netwerk. E-facturen via een ander netwerk worden niet verwerkt.
Voor de gemeente Hulst gebruikt u  organisatie-identificatienummer (OIN) 00000001810988707000.

Facturen per e-mail
Kunt u (nog) geen e-facturen sturen? Dan kunt u uw facturen ook naar ons mailen. Stuur uw factuur in PDF-formaat naar facturen@gemeentehulst.nl. Dezelfde factuur op meerdere manieren insturen (bijvoorbeeld ook nog eens per post), levert vertraging op in de betaling.

Factuur retour
Een factuur die niet voldoet aan de voorwaarden van de gemeente Hulst en/of aan de wettelijke factuurvereisten wordt niet in behandeling genomen. We sturen deze naar u terug. U herstelt de factuur en stuurt deze opnieuw in.

Contact
Heeft u nog vragen over facturering aan gemeente Hulst? Of wilt u aan de slag met e-facturatie? Laat het ons weten via facturen@gemeentehulst.nl. Wij helpen u graag op weg.