Melding openbare ruimte

Ziet u een probleem buiten op straat of in de buurt? Een scheef liggende stoeptegel of een boom in het gemeenteplantsoen die nodig moet worden gesnoeid? Vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een weg met een gat in de bestrating? Meld dit dan bij de gemeente. U kunt problemen in de openbare ruimte op diverse manieren melden bij de gemeente Hulst:

Buiten Beter App
Geef uw melding snel en makkelijk door met de BuitenBeter app. Deze app is te gebruiken op vrijwel alle smartphones en is gratis te downloaden uit de diverse appstores. U kunt de melding direct op de plek doen én op het moment dat u het signaleert. Met de BuitenBeter app kunnen problemen letterlijk door u in beeld worden gebracht. De app heeft namelijk de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Daarnaast geeft de app bij de melding direct ook de exacte locatie aan. Via de app kunt u ook de status van uw melding zien en krijgt u een bericht als de melding is afgehandeld.

Op de website www.buitenbeter.nl vindt u meer informatie over de app en hoe u deze (gratis) kunt aanschaffen.

Melding via de website
Meldingen kunt u ook online doorgeven via Melding Openbare Ruimte (MOR). Via de mail kunt u op de hoogte gehouden worden van de afwikkeling van uw melding.

Lichtmasten
Defecte lichtmasten kunt u digitaal melden via de website van OV Storing Zeeland.

Spoed buiten kantoortijden
Spoedeisende gevallen buiten kantoortijden: telefoonnummer (0114) 38 92 89
Hierbij dient het te gaan om directe gevaarsituaties in straten en/of plantsoenen of overlast ten gevolge van storingen in de riolering.

Aanpak
Zo geeft u een melding of klacht over de openbare ruimte door:
- U neemt contact op met de gemeente.
- U geeft door:
   uw naam en adres
   een duidelijke omschrijving van uw klacht
   eventuele foto’s of tekeningen
- Online Melding Openbare Ruimte