Abonnementen zwembad De Honte

Zwembad De Honte in Kloosterzande gaat op 1 mei weer open. Bij mooi weer is het een zalige plaats voor een frisse duik. Ook dit jaar kunt u de zwemabonnementen weer in voorverkoop aanschaffen. Dit kan digitaal én in de gemeentewinkel te Hulst.

Online bestelt u een zwemabonnement via www.gemeentehulst.nl U betaalt dan bij de aanvraag via i-deal. We sturen het abonnement op naar uw huisadres.
De abonnementen kunt u ook in de gemeentewinkel aanvragen. Dit kan tijdens de openingstijden van de gemeentewinkel. Wij werken op afspraak. Een afspraak kunt u maken op www.gemeentehulst.nl of via telefoonnummer 14 0114.

Tot en met 14 april 2023 is de voorverkoop van de zwemabonnementen. Dan krijgt u korting (voorverkoop). De zwemabonnementen 2023 kosten:

Normaal         Voorverkoop
Volwassene (15 t/m 65 jaar)    60 euro        57 euro
Kind (5 t/m 14 jaar)                    45 euro        42,75 euro
Pas 65+                                       45 euro        42,75 euro
Gezin                                          140 euro        133 euro

Tijdens het seizoen kunt u een abonnement digitaal, in de gemeentewinkel of bij zwembad De Honte aanvragen. Bij zwembad De Honte ontvangt u eerst een tijdelijk abonnement. Dat zetten we later om in een definitief abonnement. Dat sturen we u toe per post.

Gratis zwemabonnement voor minima
Inwoners van de gemeente Hulst met een minimuminkomen komen in aanmerking voor een gratis (gezins)abonnement voor zwembad De Honte.
Minima die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief. Geen brief ontvangen en denkt u toch in aanmerking te komen voor een gratis abonnement? Neem dan contact op met de gemeente Hulst via telefoonnummer 14 0114.