Woonstichting Hulst voor vijfde keer op rij winnaar Atriensis Energieaward

Woonstichting Hulst is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot winnaar van de Atriensis Energiemonitor! Woonstichting Hulst is dus wederom de corporatie met de beste energieprestatie.

Energiemonitor

De Energiemonitor is de basis voor de Atriensis Award. De Atriensis Energiemonitor 2022 geeft inzicht in de energetische prestaties van woningcorporaties. Meetmiddel is de gemiddelde labelklasse: een optelsom van afgemelde energielabels opgesteld vóór 1 januari 2021 en geregistreerde energielabels opgesteld ná 1 januari 2021 volgens de NTA 8800. Hier wordt ook het gemiddelde bouwjaar van de corporatie in meegenomen. Dit jaar namen 102 corporaties deel aan deze Energiemonitor met in totaal zo'n 900.000 woningen. Met ruim een derde van alle woningcorporaties en sociale huurwoningen in Nederland een goede benchmark voor de hele sector.
Woonstichting Hulst is voor de regio Zuid-West èn Nederland als beste beoordeeld!

Woonstichting Hulst gemiddeld label A
Woonstichting Hulst heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het verbeteren van de energetische prestaties van haar woningen. Dit resulteert in een koppositie met een gemiddelde labelklasse A! Ook in 2022 zijn en worden investeringen gedaan in energetische maatregelen. Hierdoor verbeteren de prestaties verder.