Poppe installatietechniek

Poppe Installatietechniek is al bijna 30 jaar actief binnen de installatiebranche.

Duurzaamheid staat centraal bij Poppe Installatietechniek. Technische installaties die naast comfort óók bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.
Maar Poppe staat ook voor een grote uitdaging. Hun panden moeten energiezuiniger worden en in 2050 energieneutraal zijn. Dat vraagt om het nemen van de juiste stappen. Gelukkig weet Poppe wat deze juiste stappen zijn. De oplossing zit in de combinatie van de verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld isolatie, beglazing, duurzaam verwarmen en zonnepanelen.

Stapsgewijs en verantwoord verduurzamen
Poppe Installatietechniek zorgt ervoor dat zowel particuliere als zakelijke klanten stapsgewijs en verantwoord kunnen verduurzamen; op een manier die goed voelt. Er zijn verschillende mogelijkheden: een warmtepomp, lage temperatuurverwarming, het gebruik van zonne-energie voor het opwekken van stroom of het verwarmen van water.

Inspiratiecentrum
Poppe Installatietechniek heeft vestigingen in Hulst (hoofdkantoor) en Goes. Beide locaties beschikken over een inspiratiecentrum. In het inspiratiecentrum kunt u zien, voelen en beleven welke duurzame technieken er zijn en wat ze doen.
Meer lezen over Poppe installatietechniek? Neem een kijkje op hun website: www.poppeinstallatietechniek.nl