Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Mobiel parkeren

Mobiel parkeren is een snelle, veilige en makkelijke manier om parkeergeld te betalen. Het verschuldigde bedrag wordt per minuut afgerekend. Mobiel parkeren in Hulst geldt voor alle parkeerplaatsen en parkeerterreinen in de binnenstad waar parkeerautomaten staan.

Gebruikers dienen de vijfcijferige gebiedscode (aangegeven op de parkeerautomaat en de parkeerborden) door te geven via een parkeer-app op een smartphone of door te geven via SMS. Na registratie van de gebiedscode is het mobiel parkeren actief. Bij het verlaten van de parkeerplaats moet vervolgens weer een seintje worden gegeven naar de betreffende provider en klaar bent u.

 In Hulst kan mobiel worden betaald via verschillende aanbieders van mobiel parkeren. Een overzicht van de aanbieders is te vinden op https://shpv.nl/parkeerproviders/

Iedereen die van mobiel parkeren gebruik wil maken, dient zich eenmalig aan te melden bij één van deze aanbieders. Het bedrag wordt per minuut afgerekend op basis van de geldende parkeertarieven. De aanbieder rekent achteraf met u af. Mobiel parkeren kan met elk type mobiele telefoon.